Metasundhed / Meta-Health

Hvad er metasundhed / Meta-Health

En model som giver dig forklaringer på din krops biologiske adfærd. Både i forhold til tidligere, nuværende og fremtidige symptomer.

Meta betyder at se noget oppefra –  til at få et større overblik, ligesom fra en helipkopter. Medicin betyder oprindeligt lægekunst, kunsten at fremme kroppens selvhelbredende kræfter. I metamedicin forbindes traditionel, komplementær og alternativ behandling, fordi ALT hører sammen. Og til sammen skaber det de bedste resultater.

Når du hører eller læser principperne i metamedicin, vil du med det samme se, hvordan du selv og andre bevæger sig igennem alle de stadier, metamedicinen beskriver. Hver gang. Det er fordi kroppens intelligens opfører sig ens for os alle sammen. Metamedicin bygger på naturlove, som giver logiske forklaringer på kroppens biologiske adfærd. Kroppen og dens celler forsøger hele tiden at hjælpe os ved at tilpasse sine biologiske programmer til de situationer vi står i. Kroppen skelner ikke mellem konkrete/praktiske problemer og følelsesmæssige problemer. Det gør metamedicin til gengæld – den hjælper med at oversætte tanker og følelser til cellebiologi.

Metamedicin vil udrede det bagved liggende for sygdommen og dens symptomer. Metamedicin tager baggrund i den gamle urbiologi, som vi forlængst har glemt gennem industrialisering, vores moderne samfund og levevis. I alt vil det give en øget bevidsthed på de sammenhæng der er imellem den følelsesmæssige konflikt og de relaterede organer. Finde den synkrone årsag der er mellem organ – psyke – hjerne og miljø, og dermed forstå og behandle den bagved liggende årsag.

Din krop går fra at være besværlig til at være din egen intelligente hjælper.

Metamedicin er under konstant udvikling af læger, terapeuter og forskere fra hele verden gennem IMMA (International Meta – Medicine Association) se evt. https://www.meta-health.info/

Metamedicin er ikke en erstatning for at søge egen læge og eller psykologer. Metamedicin er livsforbedrende, og ikke nødvendigvis livsforlængende –