Hjerte vejledning

Vores eneste virke her på Jorden er; At Elske og blive Elsket

Og vores sjæl er komplet ligeglad med hvor vi lever vores livsmål, det formål vi som individ er plantet med her på Jorden og som vi endda har sagt ja til.

Nogle af os får kun en kort tid her på Jorden andre et langt liv til vores livsformål. Og så tror jeg på vi selv har valgt vore forældre.

Nogle af os må gå gennem megen lidelse alt imens vi ser på andre og synes de klarer det let og nemt, mon ikke de også har deres.

HJERTE VEJLEDNING; Er til for du kan navigere få sat ord på og blive afklaret. Jo mere i ro du er omkring en situation des bedre kan du finde dine svar. Om du siger hjertet din sjæl eller det højere ubevidste selv er Hjertevejledning en indsigt. Og HUSK så, mirakler ER naturlige og kender ingen størrelsesordning.

En lille afstikker omkring; Sukker

Vidste du at;

  • Sukker er et raffineret produkt og ligger på højde med kokain og heroin og DOG så bliver vi 8 x mere afhængige af sukker. Hvorfor mon, industrien putter sukker i stort set ALT

Alt er energi eller svingninger eller frekvens. Vore følelser er altså energi der igen er affødt af vore tanker, dvs. kan jeg ændre mine tanker kan jeg også ændre mine følelser og dermed den frekvens jeg svinger energi jeg udsender, det jeg påvirker mine omgivelser med og i sidste ende selv bliver påvirket af. Endda min egen dna kan jeg ændre og kode/omkode. Vidste du, at adoptivbørn optager sine nye forældres genetik! Altså de bliver genetisk forbundene som børn og forældre.

Einstein; For at en tilstand kan ændres, skal den frekvens den er skabt ved hæves til et højere niveau.