Flow

Jo mere hel jeg bliver, jo mere jeg er med til at heale hver i sær, jo mere hel og sand bliver vores Verden

Med den viden om at brine livet i “Flow” – da vil uanset hvad der foregår i kulissen, dvs de vanskligheder og overraskelser livet byder på, i langt mindre grad påvirke os i vores hverdag, også uanset hvilke prøvelser vi bliver udsat for, så længe der er en sandhed som gi’r mening for dig –  ikke de andre – kun for dig, og du ikke giver de andre skylden for den situation du måtte være havnet i, vil din hverdag glide langt mere smertefrit og give dig mindre ubehag. Accept !

Accepter den du er, det hvad du har gjort, har sagt, det der bekymrer dig, det der holder dig tilbage, som du ser ud …….. en lille øvelse, stav KONTROL bagfra, ja, ikke sandt, LORT NOK …..

Et flow, er hvor problemer til tider bare løser sig, som solen der ubønhørligt står op hver dag, men måske nogle dage bag en sky, vil det altid være langt nemmere og kunne overskue selv kritiske situationer, så som en uventet fyrring, skilsmisse, det at miste eller tabe, og hvor det tidlige ville være udløb for dyb sorg og depression.

For mig er flow også de dage hvor det føles som om jeg bliver guided på vej, får en hjælpende hånd, bliver passet på, modtager lige netop den sætning eller det ord fra en bekendt eller tilfældig forbipasserende som gør jeg finder vejen til ….. målet.