Flow

Jo mere hel jeg bliver, jo mere jeg er med til at heale hver i sær, jo mere hel og sand bliver vores Verden

Med den viden om at brine livet i “Flow” – da vil uanset hvad der foregår i kulissen, dvs de vanskeligheder og overraskelser livet byder på, i langt mindre grad påvirke os i vores hverdag, også uanset hvilke prøvelser vi bliver udsat for, så længe der er en sandhed som gi’r mening for dig –  ikke de andre – kun for dig, og du ikke giver de andre skylden for den situation du måtte være havnet i, vil din hverdag glide langt mere smertefrit og give dig mindre ubehag. Indsigt, forståelse og for alt i Verden Accept er nøglen til din succes! Hvis du ikke accepterer den lærdom der ligger i dine tanker og følelser forstår du heller ej at højne energien til en højere og dybere indsigt!!!!

Accepter den du er, det hvad du har gjort, har sagt, det der bekymrer dig, det der holder dig tilbage, sådan som du ser ud …….. en lille øvelse, stav KONTROL bagfra, ja, ikke sandt, LORT NOK ….. så længe du vil kontrollere bestemte tanker, energier og følelser får du LORT nok! Slip og accepter. Manifester programmér energien med den bedste følelse du kan frembringe og husk øvelse ta’r tid……. så fortvivl ej.

Et flow, er hvor problemer til tider bare løser sig, som solen der ubønhørligt står op hver dag, men måske nogle dage bag en sky, vil det altid være langt nemmere og kunne overskue selv kritiske situationer, så som en uventet fyrring, skilsmisse, det at miste eller tabe, og hvor det tidlige ville være udløb for dyb sorg og depression.

For mig er flow også de dage hvor det føles som om jeg bliver guided på vej, får en hjælpende hånd, bliver passet på, modtager lige netop den sætning eller det ord fra en bekendt eller tilfældig forbipasserende som gør jeg finder vejen til ….. målet.